Hurjaa kyytiä avomerellä!!

RIB

Tutustu Kotkan ihmeelliseen saaristoon upealla tavalla. Oletko käynnyt Rankissa armeja-aikasi jälkeen? Entä oletko koskaan nähnyt Kaunissaaren läntistä puolta? Miltä kuulostaisi päiväretki luonnon kauniille Nuokonsaarille?

Teemme myös erilaisia Taxi-palveluita ribillä, jos sinun tai ryhmäsi tarvitsee päästä esimerkiksi Kaunissaareen, viemme teidät sinne Sapokasta 20 minuutissa.

Nyt sinulla on mahdollisuus varata super nopea Rib-vene itsellesi, ystävillesi, asiakkaillesi, tai vaikka perheellesi 1 tunniksi tai koko päiväksi.

Mikä ihmeen Rib-vene??

Kovapohjaiset RIB-kumiveneet ovat alunperin suunniteltu lähinnä ammattikäyttöön suorittamaan erilaisia pelastus- ja etsintätehtäviä usein äärimmäisissä olosuhteissa.

RIB-veneet ovat suorituskyvyltään ihan omassa luokassaan ja erittäin turvallisia. RIB-vene on ylivertainen suorituskyvyn ja nopeuden suhteen, pystymmekin viemään ihmisiä paikkoihin, joihin ”normaalilla” veneellä ei ole mahdollista päästä ja tarvittaessa voimme ajaa lähes 60:n solmun nopeudella.

Voit luoda varmasti unohtumattoman kokemuksen työporukalle, tai polttariseurueelle varaamalla tämän vauhtihirviön käyttöönne!

Räätälöimme teille juuri toiveidenne mukaisen ajon, tai paketin.

Esimerkiksi 1 tunnin ajo Ribillä ulkomerellä vauhdista kiljuen, tai maisemareitti sisä-saaristossa maisemista nauttien.

Esimerkki Paketista 1 tunnin hurjastelu Ribillä, 2 tuntia Varissaaren saunalautalla rentoutuen, ruokailu Ravintola Vaakussa.

Veneen maximi matkustajamäärä on 12 henkilöä.

Kysy rohkeasti tarjous info@varissaari.com tai puhelin 0443500205