Taxi vene

+ 358 44 3500205

Tutustu Kotkan ihmeelliseen saaristoon upealla tavalla. Oletko käynyt Rankissa armeja-aikasi jälkeen? Entä oletko koskaan nähnyt Kaunissaaren läntistä puolta? Miltä kuulostaisi päiväretki luonnon kauniille Nuokonsaarille?

Teemme myös erilaisia Taxi-palveluita rib-veneellämme, jos sinun tai ryhmäsi tarvitsee päästä mökille tai vaikka Kaunissaareen päiväkäynnille.

Nyt sinulla on mahdollisuus varata super nopea Rib-vene itsellesi, ystävillesi, asiakkaillesi, tai vaikka perheellesi  tunniksi tai koko päiväksi.

Mikä ihmeen Rib-vene??

Kovapohjaiset RIB-kumiveneet ovat alunperin suunniteltu lähinnä ammattikäyttöön suorittamaan erilaisia pelastus- ja etsintätehtäviä usein äärimmäisissä olosuhteissa.RIB-veneet ovat suorituskyvyltään ihan omassa luokassaan ja erittäin turvallisia. RIB-vene on ylivertainen suorituskyvyn ja nopeuden suhteen, pystymmekin viemään ihmisiä paikkoihin, joihin "normaalilla" veneellä ei ole mahdollista päästä ja tarvittaessa voimme ajaa lähes 60:n solmun nopeudella.

Voimme luoda varmasti unohtumattoman kokemuksen työporukalle, tai polttariseurueelle varaamalla tämän vauhtihirviön käyttöönne!

Räätälöimme teille juuri toiveidenne mukaisen ajon, tai paketin.

Esimerkiksi 1 tunnin ajo Ribillä ulkomerellä vauhdista kiljuen, tai maisemareitti sisä-saaristossa maisemista nauttien.

Esimerkki Paketista 1:
Tunnin hurjastelu Ribillä, 2 tuntia Varissaaren saunalautta Kiululla rentoutuen, ruokailu Ravintola Vaakussa.

Veneen maksimi matkustajamäärä on 12 henkilöä.

Kysy rohkeasti tarjous info@varissaari.com tai puhelin + 358 44 3500205